— Nieuw boek uit —

Beste lezer/volger,

Met trots laat ik je weten dat mijn nieuwe boek, Er zijn zoete appels zat, nu verkrijgbaar is. We hebben afgelopen weekend in huiselijke kring een boekpresentatie gehouden. Die was heel geslaagd.

Dit boek bevat de 81 beste verhalen van de eerste twee jaar bloggen. Op deze pagina staat de verhelderende flaptekst over de titel en inhoud van het boek.

Er zijn daarnaast nog minstens twee goede redenen om het werk aan te schaffen (ik merk dat de koopman in mij wakker wordt.) Het is om te beginnen een aanwinst om de blogs op papier bij elkaar te hebben. Ik durf te zeggen dat het een meerwaarde heeft boven het wekelijks online lezen.

Ten tweede kun je de aanschaf beschouwen als blijk van waardering voor mij, voor het niet aflatend (en gratis) schrijven en publiceren van verhalen. Kijk maar even wat je hiermee doet.

Ik ben hoe dan ook blij met het verschijnen van dit boek. En ik blijf bloggen.

Groeten, Mark

Er zijn zoete appels zat is verkrijgbaar in de boekhandel en ook bij bol.com: nu kopen

5 gedachten over “— Nieuw boek uit —

  1. Geweldig Mark, al je beste blogs bij elkaar. En goeie timing, leuk om cadeau te geven met de feestdagen, heb er meteen maar een paar besteld. Keep up the good work!

    Like

  2. Wat een mooi boek. Met levensechte verhalen. Verhalen die ‘klein’ geschreven zijn, maar juist daarom zo treffend en herkenbaar. Heerlijk die humoristische manier van schrijven met regelmatig wat zelfspot. Bedankt!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s