wandelcoach

Mark Wandelcoacht is er speciaal voor mensen met een psychische kwetsbaarheid. Ik heb ruim 25 jaar ervaring met mijn eigen beperkingen. In die tijd heb ik geleerd hoe daarmee om te gaan en, ondanks de tegenslagen, een zinvol leven te leiden. Ik heb mijn ervaringen een plek kunnen geven, onder meer door te schrijven, en doe dat nog steeds wekelijks in mijn blog. Daarnaast begeleid ik mensen bij het maken van hun herstelverhaal. Ik mediteer regelmatig en zwem het jaar rond buiten. Ik ben echtgenoot en vader.

Voor wandelen is weinig nodig, een paar schoenen en een pad. Gezelschap kan plezierig zijn, steunend, onderhoudend. Ik nodig je uit om samen een stukje op te lopen. Meer hoeft het niet te zijn. We kunnen daarnaast ervaringen uitwisselen. Met de neuzen in dezelfde richting blijkt een gesprek vaak opener dan tegenover elkaar. De ruimte die dit biedt kunnen we gebruiken om het onverwachte of ongekende toe te laten.

Tijdens een wandeling zijn we samen verantwoordelijk voor het verloop. Er kan een levendig gesprek zijn, of juist meer stilte. Zo kunnen we hopelijk op ongedwongen wijze ruimte creëren om net even anders naar de dingen van alledag te kijken. Er zijn geen doelen vooraf. Het uitgangspunt blijft: wandelen en zien wat het brengt. Ook ik leer hier steeds van. Ik steek iets op van elke wandeling en ieder gesprek.

Een traject zal in eerste instantie bestaan uit een kennismakingswandeling en als die bevalt met enige weken ertussen gevolgd door twee of drie andere. Een wandeling duurt ongeveer anderhalf uur, korter kan ook, en is altijd in jouw eigen tempo. De locatie is in overleg, wel in en om Utrecht stad. Voor de kennismaking vraag ik een bijdrage van €5,- en voor iedere volgende wandeling €15,-.

Voel je vrij om contact op te nemen voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Whatsapp of bel: 06-40991063 of mail: markverhoogt@ziggo.nl

Tot ziens in de buitenlucht!

Mark Verhoogt

“Ik vond het prettig dat je ook dingen op een natuurlijke manier over jezelf vertelde. Daardoor voelde het gelijkwaardig.” – Maartje

“Je luistert echt, stelt goede vragen en oordeelt niet.” – Tjeerd

“De stappen die we samen zetten, leidden me terug in het verleden en ook naar de toekomst, maar vooral naar het hier en nu.” – Monique