Mark wandelcoacht

Mark wandelcoacht is er speciaal voor mensen met een psychische kwetsbaarheid. Met corona in de wereld kan leven lastiger zijn dan anders. Misschien ben je meer gespannen, onzeker of angstig, of worstel je ergens mee. Mogelijk heb je minder sociale contacten en is je wereld kleiner geworden dan je wenst. Het zou een goed moment kunnen zijn voor een wandeling. Even eruit en los van problemen. Dat kan verlichting geven en verhelderend zijn. Ik nodig je uit en loop graag een stukje met je op.

Er is alle ruimte voor jou en je verhaal. En vooral ook voor buitenlucht en beweging. Een moment weg uit de lockdown, overigens met inachtneming van de bekende regels. Bij voorkeur kiezen we een rustig tijdstip. De wandelingen vinden plaats in het Vechtzoompark of het Noorderpark, beide in en nabij Utrecht Overvecht. Op deze locaties is genoeg ruimte om voldoende afstand te houden van elkaar en anderen. Het blijft mogelijk in overleg een andere plek te kiezen. Duur en tempo van de wandeling bepaal je zelf.

Heb je vragen of interesse? Bel of app (0640991063) of mail (markverhoogt@ziggo.nl).

Mark

hieronder meer informatie over Mark wandelcoacht:

Wandelen is langzaamaan. We hebben geen doel. We hoeven niets te bereiken. Het is vooral zien wat de wandeling brengt. Ergens onderweg een kop koffie of thee zou wel oké zijn.

Ruimte is een sleutelwoord. Zijn er onvermoede kanten aan onszelf die we de ruimte kunnen geven? Ik heb het daarbij bewust over ‘ons’. Ook ik leer hier steeds van. Het mooie is dat het naar twee kanten gaat.

Tijdens een wandeling zijn we samen verantwoordelijk voor het verloop. Er kan een levendig gesprek zijn of juist meer stilte. We kunnen met kleine oefeningen proberen de omgeving iets aandachtiger waar te nemen. Iets ruimer. Als dat past. Ik hanteer verder geen methodiek. Leidend is wat ons beiden fascineert.

Mark Verhoogt

Ik wandel met mijn ervaring met psychische kwetsbaarheid, die ik een plek heb gegeven onder meer door te schrijven. Ik wandel met mijn ervaring met meditatie en het jaar rond buiten zwemmen. Ik wandel met de kennis en ervaring die ik opdoe bij het begeleiden van mensen die hun herstelverhaal schrijven. En als echtgenoot en vader.

Een traject zal bestaan uit een kennismaking (te voet) en als het bevalt nog twee of drie wandelingen van één tot anderhalf uur. Schrijven en fotografie kunnen onderdeel zijn van of na een wandeling, afhankelijk van hoe het loopt. De keuze van het gebied is in overleg (wel in Utrecht of niet te ver daarvandaan en per fiets of ov bereikbaar).

In eerste instantie wil ik er zijn voor mensen met een psychische kwetsbaarheid. Dan weten we waar we het over hebben. We kunnen samen een stukje oplopen en zien wat er gebeurt.

Ik vraag een financiële bijdrage van 5 euro voor de kennismaking en 15 euro voor iedere volgende wandeling.

Ik ga graag een keer met je wandelen. Heb je interesse? App of bel: 06-40991063 of mail: markverhoogt@ziggo.nl.

Tot ziens in de buitenlucht!