Mark wandelcoacht

Wandelen is langzaamaan. We hebben geen doel. We hoeven niets te bereiken. Het is vooral zien wat de wandeling brengt.

Ruimte is een sleutelwoord. Zijn er onvermoede kanten aan onszelf die we de ruimte kunnen geven? Ik heb het daarbij bewust over ‘ons’. Ook ik leer hier steeds van. Het mooie is dat het naar twee kanten gaat.

Tijdens een wandeling zijn we samen verantwoordelijk voor het verloop. Er kan een levendig gesprek zijn of juist meer stilte. We kunnen met kleine oefeningen proberen de omgeving iets aandachtiger waar te nemen. Iets ruimer. Als dat past. Ik hanteer verder geen methodiek. Leidend is wat ons beiden fascineert.

Mark Verhoogt

Ik wandel met mijn ervaring met psychische kwetsbaarheid, die ik een plek heb gegeven onder meer door te schrijven. Ik wandel met mijn ervaring met meditatie en het jaar rond buiten zwemmen. Ik wandel met de kennis en ervaring die ik opdoe bij het begeleiden van mensen die hun herstelverhaal schrijven. En als echtgenoot en vader.

Een traject zal bestaan uit een kennismaking (te voet) en als die bevalt nog twee of drie wandelingen. De duur van een wandeling hangt af van jouw wensen en mogelijkheden. De keuze van het gebied is in overleg (wel in Utrecht of niet te ver daarvandaan en per fiets of ov bereikbaar).

In eerste instantie wil ik er zijn voor mensen met een psychische kwetsbaarheid. Dan weten we waar we het over hebben. We kunnen samen een stukje oplopen en zien wat er gebeurt.

Ik vraag een financiële bijdrage van 5 euro voor de kennismaking en 15 euro voor iedere volgende wandeling.

Je bent welkom om een keer samen te wandelen. Heb je interesse? App of bel: 06-40991063 of mail: markverhoogt@ziggo.nl.

Tot ziens in de buitenlucht!